S NÁMI OPRAVDU UŠETŘÍTE
AŽ POLOVINU. PŘESVĚDČTE SE.

Ušetřené prostředky investujte zpět do svých zaměstnanců...
Spočítejte si, kolik to bude!

výhody gastrocard



Nižší poplatky

Naše technologické řešení přináší výrazně nižší náklady na provoz. Proto jsme a budeme vždy levnější.


Bezpečnější

Karta je zabezpečena PINem. Při odcizení nebo ztrátě lze kartu zablokovat. Už žádné skladování a přeprava cenin.


Snadnější

On-line systém Vám umožňuje karty a uživatele přidávat, rušit, dobíjet, blokovat. Vše snadno, rychle a bezpečně.
Kalkulačka
jak to funguje

1

Objednejte si GastroCard. Dodáme vám požadovaný počet karet, spolu s jednoduchým návodem na jejich nabíjení.

2

Karty rozdejte zaměstnancům. Případně je vašim zaměstnancům doručíme přímo my – na jejich soukromou adresu.

3

Celková částka určená k nabití GastroCard všech zaměstnanců se odešle jednorázovým příkazem a BANCIBO zajistí následný převod na jednotlivé karty zaměstnanců.
Daňová výhodnost

Zaměstnanec obvykle platí 45% z hodnoty stravenky, zaměstnavatel přispívá zbývajících 55%. Pro zaměstnavatele je v roce 2021 daňově nejvýhodnější na stravenku přispívat maximálně 75,60 Kč (70% z hodnoty stravného na jednodenní pracovní cestě, pro rok 2021 je to 108 Kč), což by odpovídalo hodnotě stravenky do 137 Kč.

objednejte si gastrocard

Uvažujete o vylepšení a modernizaci práce se stravenkami?
Je to jednoduché. Stačí nás kontaktovat, podepíšeme GastroCard smlouvu, objednáte tolik karet, kolik potřebujete, a pak už jen stačí dobíjet.
objednat gastrocard
Před odesláním musí být všechny údaje vyplněny.

Chcete vědět více informací?
Zanechte nám Vaše telefonní číslo, ozveme se vám do 24 hodin.




ohlasy restauratérů

Používání GastroCard je velmi jednoduché. Stačí mít v restauraci platební terminál a platební kartu GastroCard můžete akceptovat, jako kteroukoliv jinou platební kartu. Odpadnou vám tak starosti s počítáním nominálních hodnot stravenek, administrativa s nimi spojená a navíc šetříte čas personálu, který přijme platbu jediným pípnutím. Takže obslouží víc hostů.
Miroslav Kubecprezident AKC ČR


Tradiční papírové stravenky byly a bohužel stále jsou naší noční můrou. Čas, který trávíme jejich počítáním, evidencí a další logistiko vedoucí k výměně za peníze je enormní. Poplatky, které si navíc účtují tradiční stravenkové firmy jsou přemrštěné.
Fandíme této formě placení obědů.
Radek Pudilprovozní restaurace


Tenhle způsob placení obědů je skvělý nejen pro naše hosty, ale také pro nás. Jako provozní restaurace mohu klidně říci, že se mi díky GastroCard lépe spí. Odpadají mi starosti s administrativou, nemusíme vést neustálou evidenci, vše probíhá online, takže se také eliminuje lidská chyba. A to je pro mne jeden z hlavních důvodů, proč GastroCard rozhodně říkám “Ano”.
Alena Břehováprovozní restaurace Urban Pub Koley


Stejně jako se mění vše kolem nás, je třeba od papírových stravenek přejít k efektivnějšímu způsobu placení obědů. Jsem rád, že GastroCard vznikla, že ji akceptujeme. Je rychlá, efektivní, neblokuje mi personál v restauraci neustálým přepočítáváním stravenek. Odpadly nám i další administrativní starosti. Doporučuju všem, vyzkoušet výhody, které do vašeho provozu GastroCard přinese.
Petr Košátkoprovozní Cafe Restaurant Zlatý Kříž